Empresa familiar mestres artesans

Forn i Pastisseria El Racó, establiment emblemàtic ubicat a Granollers.

Presentació

Som una empresa familiar

Som mestres artesans

Som establiment centenari

Fleca i Pastisseria El Racó

Empresa familiar

Ha estat sempre una empresa familiar. Des de els seus inicis va passar per varis propietaris. Fins que al 1977 fou adquirida per la familia Quesada-Andreu, que li va donar un nou impuls. Va començar a introduir varietats de pà que fins aleshores no erem molt conegudes, com la utilitzacióde farines de diferents creals o els diferents sabors que proporcionaven al pa, ingredients com la ceba, el formatge, etc…

Fleca i Pastisseria El Racó

Mestres artesans i establiment centenari

Gràcies a la seva dedicació, en el 1996, li fou otorgada la carta de “Mestre Artesà” al Sr. Josep Quesada Ortiz, i en el 2006 el premi “Establiment Centenari“. Actualment l’establiment el regeix la segona generació de pastissers i forners.

Degut a la saturació del mercat, apostem per continuar amb un mètode de treball totalment artesanal, on prima la qualitat de les matèries primeres i un procés de fermentació perllongat, que fan que els nostres productes tinguin un sabor únic.

Fleca i Pastisseria El Racó

Cura dels detalls

El cuidar fins al més mínim detall, tant en els ostres aparadors, com en el tracte als nostres clients, fa d’aquest establiment un punt de referència en el sector.

Benvinguts al nostre web.

Información complementaria