L'Empresa

Forn i Pastisseria El Racó, establiment emblemàtic ubicat a Granollers.
Els primers registres com a forn i pastisseria es remunten al 1827, éssent així la de més antiguitat que continua exercint actualment.

Ha estat sempre una empresa familiar. Des de els seus inicis va passar per varis propietaris. Fins que al 1977 fou adquirida per la familia Quesada-Andreu, que li va donar un nou impuls. Va començar a introduir varietats de pà que fins aleshores no erem molt conegudes, com la utilitzacióde farines de diferents creals o els diferents sabors que proporcionaven al pa, ingredients com la ceba, el formatge, etc...

Gràcies a la seva dedicació, en el 1996, li fou otorgada la carta de "Mestre Artesà" al Sr. Josep Quesada Ortiz, i en el 2006 el premi "Establiment Centenari".
Actualment l'establiment el regeix la segona generació de pastissers i forners.
Degut a la saturaci√≥ del mercat, apostem per continuar amb un m√®tode de treball totalment artesanal, on prima la qualitat de les mat√®ries primeres i un proc√©s de fermentaci√≥ perllongat, que fan que els nostres productes tinguin un sabor √ļnic.

AparadorEl cuidar fins al més mínim detall, tant en els ostres aparadors, com en el tracte als nostres clients, fa d'aquest establiment un punt de referència en el sector.
Benvinguts al nostre web.